»
S
I
D
E
B
A
R
«
Mixa med belysningen
May 12th, 2014 by admin

Jag har blivit lite uttråkad på att inreda. Kanske är det för det känns ju som att allting egentligen är klart nu, jag har liksom skapat mitt drömhem. På ett sätt skulle man kunna säga att det är skönt, jag behöver liksom inte tänka på det mer. Men å andra sidan så är det faktiskt lite tråkigt att det har blivit på det sättet. Det är ju faktiskt så att jag har inredning som intresse och då är det klart att man vill fortsätta att hålla på och mecka hemma. Annars blir det nog lite smått jobbigt. Jag skulle väldigt gärna vilja fortsätta men kanske så får jag ta och rikta in mig på någonting annat, kanske Belysning eller något sådant. Det ändrar ju faktiskt atmosfären markant i rummet och det är intressant att mixa lite med skulle jag säga. Jag tror att det kommer att bli väldigt kul.


Leave a Reply